2018 > 10

Save the date! Den 12:e december bjuder Adopticum och projektet OMIN in till OMIN Summit. Boka in dagen i din kalender redan nu!
 
Vi kommer att släppa den fullständiga agendan lite senare. Det kommer att bli ett fullspäckat schema om du som deltagare kommer att få en bild av som händer inom området fotonik i allmänhet och optisk mätteknik i synnerhet. Ni kommer att få en förståelse för hur detta teknikområde kommer att vara med att skapa värde i de digitaliseringsprocesser och automationssatsningar som pågår runt omkring oss.
 
Ni kommer att få lyssna på inspirerande föreläsningar och ta del av det som skett inom ramen för OMIN under de tre år som projektet bedrivits. Några av de bolag som bedrivit delprojekt inom ramen för projektet kommer att berätta på vilket sätt projektet gett dem möjlighet att utvecklas och inspirera er genom att delge sina framtidsvisioner.
 
Bland annat kommer Lisa Lindvall från The Fit att berätta hur hennes frustration kring hur svårt det kan vara att beställa rätt storlek på kläder online. Detta ledde till att The Fit genomfört ett OMIN-projekt och nu håller på att utveckla en digital kroppskanner.  The Fit har för detta arbete tilldelats priset Top Tech av Venture Cups Sverigejury.
 
Vänligen observera att det kommer att vara ett begränsat antal platser. Om du vill anmälda dig redan idag så går det utmärkt att göra det här!

Kommande event

Senaste nyheter

Arkiv