Jobba hos oss

Adopticum letar en erfaren person som vill omsätta sin kompetens till konkurrenskraft och tillväxt i norra Sverige!


Kort om oss

Vår verksamhet är centrerad kring tillämpningen av beröringsfri mätteknik och optisk sensorteknik, ett av Europas hetaste teknikområden. I områdets framkant finns potential för ökad konkurrenskraft, nya produkter och nya tjänsteerbjudanden. Just detta är Adopticums uppdrag; att bidra till stärkt konkurrenskraft i det norrländska näringslivet för tillväxt i regionen.
 

Det gör vi genom att driva innovations- & produktutvecklingsprojekt, sprida kunskap och bidra med vår kompetens till nytta för företag i hela norra Sverige.


Adopticum är en liten organisation präglad av entreprenörskap och nybyggaranda. Vi är fast beslutna om att spela roll och bidra till ett starkt näringsliv i regionen.


Information om tjänsten

Hos oss är du inte en utbytbar del i ett stort maskineri utan en värdefull medarbetare med en central roll i vår verksamhet och de projekt vi driver. Du kommer arbeta under stort eget ansvar i rollen som specialist inom ditt område.

Arbetet är omväxlande. Vissa dagar befinner du dig i en konsultroll och nästa dag spånar vi innovationsprojekt.  Det finns utrymme för att dina idéer ligger till grund för vilka samarbeten vi söker och vilka projekt vi realiserar.

Tjänsten är placerad i Skellefteå, resor över hela Västerbotten och Norrbotten förekommer.


Vi söker dig som

Rätt person har kunskaper & erfarenhet inom mjukvaruutveckling. Du kanske har erfarenhet från att arbeta med programmeringsspråken C, C++ C# och .NET? Eller är du vass på Python? Hör av dig så får vi höra vad du kan. 
 
Du får gärna med erfarenhet från optisk mätteknik och bildbehandling, men det är inget krav. Vårt team skulle stärkas av erfarenhet från produktutveckling.

Personliga egenskaper vi värdesätter är prestigelöshet, engagemang och ansvarskännande. Du bör också vara nyfiken på hur dina kunskaper kan användas för att lösa problem inom andra branscher än du har erfarenhet från. Adopticum driver projekt också inom hälsovård, omsorg och andra sektorer där vår kompetens kan ge upphov till innovativa lösningar.

Är du dessutom intresserad av regional utveckling och vill åstadkomma nått mer genom ditt arbete, då har du nog hittat drömjobbet!
 


Ansök här

Fyll i uppgifterna nedan eller  maila CV och personligt brev till kenth.johansson@adopticum.se

Fält med * är krav. Övriga är valfria.

  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (max 50 MB)