Vår fabrik ligger på egen mark på Västerslätt i Umeå med närhet till både odlingar, kunder och logistikcentraler. Här producerar vi produkter av färska grönsaker för alla typer av kök. Våra leverantörer kommer med färska varor till oss som vi sedan skalar, tärnar, strimlar, skivar, klyftar och skär i en mängd olika format och storlekar. Därefter sköljer vi dem noggrant i iskallt vatten innan vi paketerar dem i påsar och skickar iväg dem till våra kunder.

Vi är kräsna både vad gäller råvaror, produktionsmetoder och transportsätt vilket gör att vi håller en så hög kvalitet som möjligt.
Våra produkter odlas på eller i jorden och vi värnar därför lite extra om miljön. Vi arbetar ständigt med förbättringar för att minska vårt avtryck på jorden. Visste du t ex att allt vårt biologiska avfall används som gödsel på åkermark i nära anslutning till vår fabrik?

Förstudieprojekt

Prototypprojekt

Syftet med projektet är att påbörja arbetet med en prototyp som kan automatisera ett eller flera arbetsmoment i företagets produktion för att kompensera för småskalighet och flexibilitet med bibehållen kvalitet.