Kontakta Adopticum

Du är varm välkommen att kontakta oss. Om du är intresserad av vårt teknikområdet är du välkommen att höra av dig så kan vi träffas och berätta mer.

Om du vill komma och titta på vårt labb för att se om det är vad du behöver i ditt utvecklingsprojekt, hör av dig!

Kenth Johansson
VD
Direkt/Mobil: 0910 288 261
E-mail: kenth.johansson(at)adopticum.se 

Kenth har en gedigen bakgrund i små- och mellanstora bolag som har för avsikt att växa. Han har en magisterexamen i ekonomi från Linköpings universitet och har läst företagsekonomi  vid University of Edinburgh i Skottland. Han har sedan arbetat både i Sverige och utomlands innan han bestämde sig för att flytta hem till Skellefteå.  

Jonas Sjöberg
Utvecklingschef

Direkt/Mobil: 0910 288 262
E-mail: jonas.sjoberg(at)adopticum.se

Jonas har arbetat i många år inom fältet optisk mätteknik och har en mycket lång lista på tidigare uppdragsgivare både i Sverige och långt utanför rikets gränser. Han har en magisterexamen i Teknisk fysik från Umeå universitet och har läst ett magisterår med inriktning mot tillämpad optik vid Imperial College i London.

Greger Burman
Teknisk expert

Direkt/Mobil: 0910 288 263
E-mail: greger.burman(at)adopticum.se

Greger har mångårig erfarenhet inom mjukvaru-utveckling och en mycken bred teknisk kompetens. Han har i tidigare konsultroll haft möjlighet att arbeta utomlands och bodde under en period på Nya Zeeland där har utförde sitt examensarbete  vid University of Waikato. Greger har läst datorteknik och datorkommunikation vid Luleå tekniska universitet före han återvände till Skellefteå.       

Jonas Holmlund
Teknisk expert

Direkt/Mobil: 0910 288 260
E-mail: jonas.holmlund(at)adopticum.se

Jonas har studerat Teknisk fysik vid Umeå Universitet och kom i kontakt med Adopticum via sitt examensarbete 2013. Efter att detta avslutades erbjöds han anställning hos Adopticum och flyttade i och med detta hem till Skellefteå.
I Adopticum blev han snabbt en viktig resurs tack vare bland annat sina programmeringskunskaper.

Adress

Postadress
Box 733
931 27 Skellefteå

Besöksadress Skellefteå (HQ)
Företagsvägen 34
931 57 Skellefteå

Besöksadress Umeå
Sliperiet
Östra Strandgatan 32
903 33 Umeå

Vårt kontor i skellefteå

Vårt kontor i umeå