Webbmöte om PhotonHub Europe

Adopticum bjuder in till ett webbmöte den 23/2 kl 13.00-14.30 där Photonic Sweden kommer att presentera den europeiska innovationshubben PhotonHub Europe.

För att anmäla dig till detta webbmöte gå till https://simplesignup.se/event/188621
 
Vi arrangerar detta möte för att underlätta för företag i vår region att kunna ta del av de resurser som satsas utav EU på att höja innovationstakten inom fotonikområdet.
 
Nyttja detta tillfälle att på ett enkelt sätt få ta del av information om vad PhotonHub Europe kan erbjuda din verksamhet!
 
Hubbens mål är att accelerera den takt i vilken europeiska bolag tar till sig kompetens och utvecklar produkter och tjänster baserade på fotonik. Man erbjuder inte uteslutande tekniktjänster utan arbetar också med affärsutveckling och affärsmodeller. Fotonik inbegriper det område Adopticum arbetar inom, optisk mätteknik, men också andra teknikområden där ljus är den gemensamma nämnaren som exempelvis fiberkommunikation och belysningssystem, för att nämna ett par.
 
För små och medelstora bolag (upp till 250 anställda) är det kostnadsfritt att nyttja många av de tjänster hubben erbjuder. Man arbetar också med större bolag.
 
Mer information om PhotonHub finns på deras webbsida www.photonhub.eu och mer information om dess svenske representant Photonic Sweden finns på www.photonicsweden.org
 
För att anmäla dig till detta webbmöte gå till https://simplesignup.se/event/188621
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter