Vill du ha kul på jobbet?

Vill du ha kul på jobbet? Vi söker en Utvecklingsingenjör!
 
Är du en person som vill omsätta dina tekniska kunskaper till lösningar som ger konkurrenskraft och tillväxt i norra Sverige, då har du kommit rätt! Hos får du möjlighet att jobba både med mjukvaruutveckling och att knåpa med hårdvara.
 
Vi nyttjar exempelvis Python, C/C++, C# och .NET. Vi ser att vårt team skulle stärkas av erfarenhet från computer vision, machine learning/deep learning, data science, 3D-data eller utveckling av mjukvarulösningar genom hela kedjan från idé till färdig produkt eller tjänst. Vi är fullt medvetna om att det finns få personer som har allt detta på sitt CV så låt oss veta vad du kan!
 
Det allra viktigaste för oss är att du älskar teknik och drivs av att omsätta idéer till verkliga tillämpningar som gör nytta hos företag. Vi tror att du har studerat en teknisk inriktning vid högskola eller universitet.
 
Hos oss på Adopticum får du möjligheten att arbeta i spännande projekt som skapar verklig förändring hos regionens företag. Du gör det tillsammans med kompetenta, kreativa och framför allt trevliga och stöttande kollegor.
 
Dina kollegor är kvinnor och män som vill göra skillnad och bidra till tillväxt genom att ta fram system baserat på optisk sensorteknik.
 
Låter detta intressant så finns mer info här.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter